Företagets ansikte utåt

Grafisk design

Grafisk design innefattar flera områden av ett företags profilering och hur man kommunicerar med omvärlden. Vanliga delar av ett företags grafiska profil är dess logotyp och annonseringsmaterial, både i tryckt och digital form. Företagets marknadsföring får större genomslagskraft när annonseringen genomförs på ett tilltalande och informativt sätt.

Design av trycksaker

Affischer, flygblad och skyltar har länge använts för att sprida företagsidéer. Jag hittar gärna en passande lösning för dig och ditt företag. Kontakta mig och berätta vad du behöver, så återkommer jag med ett prisförslag.

Digitala media

Jag kan ta fram digitala bilder som du kan använda på din hemsida, i mobilen, på Facebook eller på något annat socialt media. Det kan vara allt från ett omslag till ett album till en bakgrundsbild till mobiltelefonen eller datorn.

Snygg folder

Behöver du en snygg folder eller ett flygblad som du kan dela ut på ditt företag eller ett event. Jag tar fram design till foldern så du kan tänka på annat.

Logotyp

En logotyp är en central del i kommunikationen mellan ett företag och dess kunder.

En verksamhets logotyp ska vara enkel att känna igen och samtidigt förmedla en känsla kring ditt företag och dess arbetsområden. Ofta består logotypen av två element; företagsnamnet och en relaterad symbol i anslutning till detta. I och med sin begränsning både i fysisk yta och koncisa budskap är logotypen värd att ägna en extra tanke. Den skapar ett löfte om kvalitet och fungerar på sätt och vis som företagets ansikte utåt.

Grafisk profil

Din grafiska profil, din logotyp, dina flyers, dina PDF:er och dina bilder bör vara högupplösta och tilltänkta. Kvalitet skapar ett förtroende.

Din logotyp är inte skriven i sten utan bör förnyas och förbättras med åren, likaså ditt marknadsföringsmaterial och hela din grafiska profil. Det ger en positiv bild när du marknadsför ditt företag. En uppdaterad och fräsch grafiskt profil är ett lyft för hela företaget eller föreningen. Det är något jag gärna hjälper dig med! Här under kan du se några exempel på produkter som jag tagit fram åt företag och föreningar.